BATMAN / SASON - Erdemli Ortaokulu

Ara

Okulumuzda Usta öğretici İskender ŞAHİN tarafından açılan WUŞHU kursuna okulumuz öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Ara

İlçemizde düzenlenen Cumhuriyet voleybol ve futsal turnuvalarında her iki kategoride ilçede 3. olduk. emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v)'in Dünya'yı şereflendirdiği gün olan "Mevlid Kandili" Müftülüğün görevlendirdiği görevli tarafından sunulan programla kutlandı.

Düzenlediğimiz program sayesinde efendimizi bir kez daha anma, anlama ve tanıma imkanı bulan öğrenciler bu anlamlı günü coşkuyla kutlamışlardır.

Ara

LGS sınavına hazırlık yapacak olan öğrencilere batman merkezde bulunan sınavla öğrenci alan(nitelikli okullar) tanıtıldı

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Okul Aile Birliği Toplantısı Yapıldı. Toplantıda Okul aile birliği başkanı ve üyeleri oylama yöntemi ile seçildi. ardından okulun başarı durumu, tertip düzen ve çıkabilecek muhtemel sorunlar konuşuldu.